keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Pentuja ja Ahvenanmaata

Viime viikonloppu meni mukavissa merkeissä. Pe-La välisenä yönä puol yhden aikaan tuli viesti että Mokalle on syntynyt yks musta narttu pentu. Koko yön sia jänskättää, ei meinnu nukkumisesta tulla mitään.
Aamulla sitten Marika soitti että puol kolme oli tullut toinen musta narttu. Lukumäärä jäi näihin kahteen, vaikka vähän enemmän kyllä odotettiin. Pari kuvaa löytyy kennel Anatnaqin sivuilta, ja Marikan yhteystiedot jos pentu kiinnostaa.

Lauantai-iltana Seija tuli kera Japen Tyyra-siskon hakemaan meitä Turusta ja jatkettiin matkaa kohti Ahvenanmaata. Yhdeksältä lähti laiva, Långnäsissä oltiin jos yhden paikkeilla. Maarianhaminaan yöksi Cikada-hotelliin.
Aamulla saatiin nukkua suht pitkään kun kehä oli vasta joskus yhden maissa. Rauhassa käytettiin koirat ulkona ja käytiin syömässä, sitten kohti Eckerötä.

Kiharoita oli ilmoitettu 5kpl, joista neljä paikalla. Japen tuloksena PU2 varasert varacacib, ja Tyyralla PN2 varacacib. Kakkosiks jäätiin ja varoja vaan saatiin.
Jäätiin kattoon ryhmät, ku laiva lähti vasta yöllä klo 03.30. Ryhmien jälkeen suunnistettiin Maarianhaminaan takasin etsimään jotain ruoka paikkaa. Maarianhamina on aika kuollut kaupunki näin loma-ajan jälkeen, joten neljäs paikka vasta oli sellainen että suostuttiin jäämään syömään. Park-nimisessä baarissa siis syötiin, ja odottelessa Seija kaivo meille nettiriippuvaisille miniläppärin esiin että päästiin surffaamaan ja päivittämään kuulumiset FB:hen. Sen jälkeen koirat pihalle, nukuttin tunnin verran autossa ja kohti satamaa. Siellä sitten aikaa tapettiin kunnes laiva tuli. Laivalla saatiin unta melkein tax freen vieressä noin tunnin verran. Sitten vaan laivasta ulos. Mä lähdin heti saatuani Japen kämpille kouluun tekemään koetta ja jatkamaan koulupäivää leipomisella....

Suuret kiitokset Seijalle matkaseurasta ja kyydistä!!!

Ei kommentteja: