torstai 4. joulukuuta 2008

Juniori aika on sitten ohi....

Aika kuluu nopeasti, huomaa yht äkkiä että vuosi sitten tullut pienen pieni (Jape ei nyt koskaan niin pienen pieni ole ollut, syntynyt sotanorsu pesueeseen) pentu onkin iso.

Sillämäen näyttelyssä (29.119 Virossa Jape lopetti hienosti junioriluokan näyttelyt ja seuraavasa näyttelyssä se esiintyy jo nuorissa.
Viron näyttelyyn lähdettiin tällä kertaa mun autolla ja Merja oli sitten myös kuskina. Ei onneks ajattu yhtään kolaria tai mitään muutakaan ihmeellistä ei tapahtunut.
Narvassa olimme yötä tosi hyvässä hotellissa, kerrankin tarpeeksi iso huon mihin saa häkin kunnolla pystyyn ilman minkään siirtämistä pois paikaltaan.

Näyttelyssä meni sitten vähän odotettua paremmin, Jape oli ROP,ROP-jun ja vielä päivän päätteeksi RYP3. Arvostelu on venäjää, joten ota siitäkin nyt sitten selvää.

Perjantaina tuli isältä myös mukava puhelu kun ajeltiin Helsinkiin laivaan. Jostain Belgiasta tullut pahvitöttörö oli saapunut postissa. No siellä oli Mokan vähän jo kaivattu Kansainvälisen muotovalio arvon diplomi. Nyt mulla on eka inttivalio, hienoo. Nyt pitäis jostain saada kehykset että sais sen seinällä, samoin myös noi muut diplomit.

3 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Well, well, well!
I love black dog! Thank you! GOD BLESS

kehveli kirjoitti...

Onnea Mokka!
Onnea Jape!
On sulla hienot koirat!!!

Tanja kirjoitti...

Onnittelut molemmille kauniille käkkäröille! :)